Ingyenes, és az is marad

Fontos hangsúlyozni, hogy a Profiumunka.hu használata teljesen ingyenes a kereső számára, és a hirdető szolgáltató is ingyenesen igénybe veheti a Profimunka.hu alapcsomagját, mely biztosítja a szolgáltató teljeskörű megismerhetőségét, illetve minden, a Hogyan működik menüpont alatt ismertetett funkciót.

Prémium csomag, ha biztosra kívánsz menni

Természetesen lehetőség van Prémium csomagra történő előfizetésre is, melyet azoknak a hirdetőknek ajánlunk, akik biztosra mennek, és szeretnének könnyebben fellelhetők lenni a megbízások maximalizálása érdekében. Az alapcsomaghoz viszonyítva több kerület vagy város is megjelölhetővé válik, több „profi” kompetencia kerülhet megjelölésre, illetve lehetőség nyílik havi három alkalommal a korábbi megbízóid számára szolgáltatásod értékelésére, magántanárként pedig 3 helyett 10 általad tanított tantárgyat is megadhatsz. A közvetlenebb kapcsolatfelvétel érdekében pedig láthatóvá válhat a hirdető e-mail címe és telefonszáma is.

Előfizetés időtartamaEgy hónapra vetített díjÉves díjMegtakarítás
Havi prémium előfizetésbruttó 620 forint/hóbruttó 7440 forint-
Negyedéves prémium előfizetésbruttó 430 forint/hóbruttó 5160 forint30%
Éves prémium előfizetésbruttó 370 forint/hóbruttó 4440 forint40%

Hirdetés előresorolása, ha semmit nem bízol a véletlenre

Igénybe veheted hirdetésed előresorolásának lehetőségét, mely segítségével hirdetésed a találati lista elejére kerül. Amennyiben többen is ezt a lehetőséget választják, akkor a találati lista szerinti sorrendnél a keresésnek történő megfelelés, illetve eddigi értékelésed lesz mérvadó.

Hirdetés előresorolás havi díja:bruttó 1250 forint/hó