Mi a profimunka célja?

A Profimunka célja, hogy végre babysitter, időgondozó, tanár vagy bejárónő keresésekor ne legyünk kilátástalanok ha ismerősünk ismerőse nem érne rá. Mindannyian tudjuk, hogy mennyi időt és energiát okoz a megfelelő szolgáltató megtalálása, illetve, hogy mekkora kockázatot jelent, ha nem a megfelelő embert engedjük be otthonunkba, családunk közvetlen közelébe. A profimunka célkitűzése, hogy mindenki a legkönnyebb és leggyorsabb úton találja meg a szükséges szakembert, és hogy a gyenge, nem megbízható szakemberektől megtisztuljon végre a magyar piac is.

Miért a Profimunka.hu?

A profimunka megalkotása során csak és kizárólag a hirdető és szolgáltatást kereső igényeit tartottuk szem előtt. Minden egyes hivatás esetében igyekeztünk biztosítani a hirdetőket illető azon információkat, melyek szükségesek, hogy a szolgáltatás kereső a számára legoptimálisabb döntést hozza meg. A fejlesztés során semmilyen kompromisszumot nem kötöttünk, a profimunka segít neked a megfelelő partner kiválasztásában, legyen szó babysitterről, beteg és idősgondozásról, tanárról vagy bejárónőről.

Miben más a Profimunka a többi szolgáltatás közvetítőnél?

Abban, hogy a profimunka nem közvetítő oldal, vagyis nem kér jutalékot vagy más díjat, sem a hirdetőtől sem a szolgáltató keresőtől. Ingyenes, és az is marad. A közvetítő oldalaknál megítélésünk szerint egy érdekkülönbség jön létre a honlapot üzemeltető, a hirdető és kereső között, mely egyik félnek sem kedvező. A honlap abban érdekelt, hogy a szolgáltatót – legyen az babysitter, bejárónő, beteg és idősgondozó vagy magántanár – a kereső a honlapon keresztül találja meg, és nem abban, hogy a felek a legjobb döntést hozzák meg. Az adott honlap tartalmát ennek megfelelően alakítják ki (pl. központi telefonszám és lehallgatás alkalmazásával), mely az egész procedúrát nehézkessé teszi.

A hirdető viszont érthetően abban érdekelt, hogy a kereső ne a közvetítő honlapon találja meg, mivel azzal neki extra költsége jelentkezik, ezért adatlapját nem teszi kereső baráttá, inkább arra törekszik, hogy a kereső a szolgáltató saját honlapján vagy más elérhetőségén találja meg. Így a kereső az adatlapokon nem találja meg a számára szükséges információt, mely biztosítaná az ideális döntés meghozatalában, sőt, ha kiválasztja a hirdetőt, a kapcsolatfelvétel közben rengeteg kellemetlenség érheti (a kiválasztott szolgáltató nem veszi fel vele a kapcsolatot, ajánlatkérése elvész, rossz szolgáltató kerül kiválasztásra), annak érdekében, hogy az ajánlatkérés folyamatában a közvetítő oldal üzemeltetői ne legyenek megkerülhetők.

A Profimuna.hu abban is eltér más szakember hirdető portáloktól, hogy az azon szereplő szolgáltatók nem megvásárolt adatbázisokból kerültek feltöltésre, hanem közvetlen meghívásos úton, vagyis azok a babysitterek, bejárónők, beteg és idősgondozók, illetve magántanárok szerepelnek a profimunka adatbázisában, akik profiloldaluk rendszeres karbantartásával mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kereső a legideálisabb döntést hozza meg.

Hogyan működik a profimunka.hu?

A profimunka négy kategória vonatkozásában tartalmaz hirdetéseket: babysitter, bejárónő, beteg és idősgondozó, illetve magántanár.

Első lépésben ki kell választanod, hogy mely kategóriában, és hol szeretnél szakembert keresni. Ezt követően tovább segíthetsz nekünk az ideális partnered kiválasztásában, igényeid bemutatásával, melyekkel testreszabhatjuk keresésed. Megadhatod, hogy a babysitter esetén igényt tartanál e ételkészítésre vagy egésznapos felügyeletre, fontos e számodra, hogy bejárónőd mosást is vállaljon, hogy a tanárod rendelkezzen szakirányú külföldi tapasztalattal, vagy érettségi felkészítésben szerzett gyakorlattal, esetleg, hogy az idősgondozód mosdatást is vállaljon. Ezt követően meg kell adnod, hogy mikor kezdenél, illetve, hogy heti szinten hány órányi szolgáltatásra tartanál igényt.

Következő lépésben választanod kell, hogy a keresésed szerinti találati listából szeretnél Te választani, vagy inkább ránk bízod, hogy a keresésednek leginkább megfelelő szolgáltatókat mi találjuk meg neked. Előbbi esetben te választod ki azon hirdetőket, akikkel el tudod képzelni együttműködésed, míg utóbbi esetben csak várnod kell a szakemberek jelentkezésére, minden mást mi intézünk. Fontos, hogy ezt követően sem hagyunk magadra, egészen addig, amíg meg nem találod az ideális jelöltet.

Az értékelések megfelelnek a valóságnak?

Szabályzatunk szerint az értékeléseket csak és kizárólag azon személyek tölthetik fel, akik az adott szolgáltatót korábban igénybe vették, így biztosítva, hogy értékelésük pontos és valóságos legyen.

Keresőként és hirdetőként is ingyenes a Profimunka.hu használata?

Igen, és az is marad. A hirdetők ugyanakkor választhatják a prémium csomagot, illetve hirdetésük előresorolásának lehetőségét is annak érdekében, hogy hirdetésüket nagyobb eséllyel találják meg. Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy ezen csomagok csak a könnyebb megtalálásukat segítik, azok semmiképp sem eredményezhetik a szolgáltatáskereső megtévesztését.

Felelősséget vállal a profimunka a hirdetőiért?

Nem, a jelenlegi jogi szabályozások és üzleti környezet nem teszi ezt lehetővé ebben a formában. A felelősségi rendelkezésekről kérlek olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket.