Fontos tudnod, hogy a szolgáltatáskeresők legnagyobb része azoktól a szolgáltatóktól kér ajánlatot, akik profiloldala teljes mértékben feltöltésre került.

A profiloldalad minél egyszerűbb kitöltéséhez olvasd el az alábbi használati útmutatónkat:

1. Az oldal bal felső sarkába töltsd fel a profilképed!

Ne feledd, a profilképed döntő fontossággal bír az első benyomás kialakulására!
TIPP – A profiloldal alján lévő képsávba több képet is feltölthetsz!

2. A profilképed melletti szövegsávban írd le, hogy mi az amit érdemes tudni rólad!

TIPP – Itt olyan információt adj meg magadról, mely az oldal további részén nem derül ki, de te mindenképp fontosnak gondolod azt elmondani magadról.

3. Magántanárként töltsd fel, milyen tantárgyakat tanítasz!

Ne feledd, csak azokról a keresésekről fogsz értesítést kapni, melyeket az általad is megadott tantárgyak esetében indítottak!

TIPP – Válts prémium csomagra, és három tantárgy helyett tízet is megadhatsz!

4. Ne felejtsd el megadni az óradíjadat!

A profil oldalad felső részén, a profilképed és a bemutatkozó szöveged alatt meg tudod adni, milyen óradíjjal dolgozol, így az érdeklődők azonnal látják, hogy milyen költségekre számíthatnak.

5. Töltsd fel a naptárad!

Add meg azokat a napokat és időszakokat, ahol még szabad vagy és szeretnél munkát vállalni, így az érdeklődők azt is láthatják, melyik időszakban számíthatnak rád.

TIPP – Érdemes a naptáradat minden héten frissítened, hogy a szolgáltatáskeresők naprakész információt kaphassanak rólad.

6. Töltsd ki a naptár mellett lévő önértékelő platformunkat!

Az önértékelés segítségével sok mindent elárulhatsz az érdeklődőknek szakmai beállítottságodról és személyiségedről, stílusodról.

TIPP – Itt érdemes mind a 100 rendelkezésre álló kredited elosztani a megadott négy prioritás között. Arra tegyél a legtöbbet, mely a leginkább illik rád!

7. A naptár alatt jelöld be a kompetenciáidat!

A kompetenciákat korlátlan számban megadhatod, majd a kompetenciák jobb oldalán jelöld be, hogy melyekben vagy igazán profi! Ne feledd, a találati listában minden „Profi kompetencia” duplán számít!

TIPP – Válts Prémium csomagra, és 2 helyett 8 kompetenciát is bejelölhetsz „Profiként”, amely segítségével több megrendelést kaphatsz!

8. Add meg a vonzáskörzeteket, ahol munkát szeretnél vállalni!

A kompetenciasáv jobb oldalán, a vonzáskörzet blokkban add meg azokat a kerületeket, városokat, ahol szívesen vállalsz munkát és könnyen megközelíthető számodra!

Ne feledd, csak azokról a munkalehetőségekről értesülsz, melyeket az általad megjelölt vonzáskörzetben kerestek!

TIPP – Maximalizáld területi lefedettséged! Válts Prémium csomagra, és 6 helyett 12 kerületet és várost is megadhatsz!

9. Add meg, hogy heti hány óra munkát tudsz vállalni és mikor tudsz kezdeni!

A vonzáskörzet alatt található munkaintenzitás blokkban megadhatod, hogy egy héten legfeljebb hány óra munkát tudsz még legfeljebb elvállalni. A munkakezdés blokkban pedig jelezheted, hogy leghamarabb mikor tudnád elkezdeni a munkát!

TIPP – Érdemes ezeket minden héten frissítened, hogy a szolgáltatáskeresők naprakész információt láthassanak rólad.

10. Mondj el többet magadról a tematikus kérdésekkel!

Válaszolj az oldal alján lévő tematikus kérdéseinkre, melyek segítségével leendő megbízóid könnyebben megismernek és megbíznak benned!

TIPP – Válts Prémium csomagra, mely segítségével korábbi megbízóid is értékelhetik munkádat, a profiloldalad jobb felső részén található „Értékelésre meghívás” gomb segítségével. Nincs más dolgod, csak add meg korábbi megbízóid e-mail címét, akik ezáltal jogosulttá válnak egy értékelés leadására. Ne feledd, az értékelések nagyban növelik az új megrendelések elnyerésének lehetőségét.

11. Válaszd hirdetésed előresorolásának lehetőségét!

A lehető legtöbb megrendelés érdekében lehetőséged van rá, hogy kiemelten jelenj meg, mellyel profilodat előresorolhatod, és a találati listák elejére kerülhetsz!

Ha fenti lépések mindegyikét megtetted, akkor profiloldaladnak így kell kinéznie: