Gyors, egyszerű, személyre szabható

A kategória kiválasztását követően a keresett szolgáltató helységét kell megadni és máris keresgélhetünk a babysitterek, ápolók, bejárónők és magántanárok között.

Ugyanakkor az ideális szolgáltató megtalálásához érdemes még megadni a megbízás várható kezdetét, heti óraszámát, illetve preferenciáid.

A munkakezdés várható időpontja lehet azonnali, de lehet választani több hetes munkakezdést is. A találati listán azok a szolgáltatók fognak elől szerepelni, akik legkorábbi munkakezdése megfelel a Te igényednek. A munka intenzitását is be lehet állítani, vagyis, hogy egy héten mikor és mennyi szolgáltatás órára van szükséged, hiszen nem mindegy, hogy egy héten két óra angol órára van szükséged vagy tízre.

Preferenciáid alatt a keresett szolgáltatótól elvárt kompetenciákat értjük, melyeket a teljesség igénye nélkül az alábbi táblázatban szemléltetünk:

BabysitterBejárónőÁpolóMagántanár
ÉtelkészítésZsírtalanításEgésznapos felügyeletVizsgafelkészítés
OttalvássalMosogatásMosdatásTanulóhoz kimegy
NyelvtanításVasalásSzakápolóSkype oktatás

Minél több kompetencia igényednek megfelel a szolgáltató, annál előrébb szerepel majd a keresési listán. Ugyanakkor a kompetenciái közül a szolgáltató kiválaszthatja azokat, melyekben igazán kiemelkedő. Ezek a készségek, képességek „Profi” jelzővel fognak szerepelni a profilján, a keresési listán pedig hangsúlyosabban számítanak majd. Ha a babysitternél te igényként jelzed az ételkészítést, azok a szolgáltatók, akik ételkészítésben profik, előrébb fognak kerülni.

Igényeid szerinti találati lista

Miért fontos a találati lista szerinti rangsor? Azért, mert a találati lista mutatja, hogy mely szolgáltató felel meg leginkább neked.

A Profimunka.hu oldalon alapvetően kétféle keresési módra van lehetőség.

Megteheted, hogy a keresési adatok kitöltését követően a találati listán Te magad válogass, ekkor a rangsor egyfajta referenciaként szolgál. Ekkor Te magad válaszhatod ki, hogy mely szolgáltatókkal szeretnéd felvenni a kapcsolatot. Természetesen szimpátia és egyedi megítélésed alapján, akár a lista utolsó harmadából is választhatsz szolgáltatót. Az általad kiválasztott személyeknek megküldésre kerül a keresett munka adatai az elérhetőségeiddel együtt, és nincs más tenned, mint várni a szolgáltató(k) jelentkezését.

Ugyanakkor ránk is bízhatod a számodra ideális szolgáltató megkeresését. Ez esetben a megadott adatok alapján a számodra leginkább megfelelő 15 szolgáltatónak kerül megküldésre a leírt munka adatai. Az elérhetőséged azonban csak a leggyorsabban a munka iránt érdeklődő – legfeljebb öt – szolgáltatónak kerül megküldésre, akik ezt követően rövidesen felveszik veled a kapcsolatot.

Bármely keresést is választod, később sem hagyunk magadra, ugyanis 48 óra múlva megkeresünk e-mailben, hogy sikerült e megtalálnod az ideális jelöltet. Ha nem, akkor visszairányítunk a találati listádhoz, vagy erre irányuló kérelmed esetén a keresésed kiközvetítjük további 15 szolgáltatónak, egészen addig, amíg rá nem találsz a profi munkára, vagy le nem mondod a keresésed.

Fontos, hogy akár ajánlatot kérsz, akár Te keresel a szolgáltatók közül, lehetőséged van megadni, hogy a hét mely napjain, és milyen időpontban szeretnéd a szolgáltatást igénybe venni. Amennyiben nincs ilyen jellegű preferenciád, csak hagyd üresen ezt a felbukkanó ablakot, és menj tovább adataid megadásához.