1500 Ft/óra
(1 értékelés)
1000 Ft/óra
(0 értékelés)
1600 Ft/óra
(0 értékelés)
1000 Ft/óra
(0 értékelés)
3000 Ft/óra
(1 értékelés)
1500 Ft/óra
(0 értékelés)
1500 Ft/óra
(0 értékelés)
1400 Ft/óra
(0 értékelés)

Találj babysittert Budapesten vagy vidéken!

Ha az ember megnyit egy apróhirdetési oldalt, bizony azt látja, hogy tele van „Bébiszittert keresek” jeligével ellátott hirdetésekkel. Miközben a kereslet folyamatosan nő, egyre nehezebb megbízható, tapasztalt és korrekt áron dolgozó gyermekgondozót találni. A Profimunka tematikus hirdetési oldalon pillanatok alatt rábukkanhatsz arra a bébiszitterre, akire idegeskedés nélkül rábízhatod a kicsiket. Nálunk valódi szakemberek közül választhatsz, számos kompetencia alapján szűrve!

Szabad esték, hosszú hétvégék

Pároddal már időtlen idők óta nem tudtatok kimozdulni egy kellemes vacsorára vagy egy közös mozizásra? A kettesben eltöltött hétvégék is kimaradnak évek óta? Egy felkészült bébiszitter mellett úgy nyerhettek több szabadidőt, hogy nem kell ötpercenként hazatelefonálni, hogy minden rendben van-e. A nálunk hirdető szakemberek között olyat is találtok, akire egész napra rábízhatjátok gyermeketeket, sőt, egyes bébiszitterek bentlakást is vállalnak, ha hosszú távú megoldásban gondolkodtok.

Keress bébiszittert kompetencia alapján!

Amikor beengedünk egy idegent a házunkba, pláne rábízzuk szemünk fényét, teljesen természetes, hogy minél több információt szeretnénk tudni róla. Például, hogy dohányzik-e? Van-e speciális, szakirányú végzettsége? Vállal-e fürdetést, öltözetést? Bébiszitter kereső oldalunkon mindezekre egyetlen kattintással rászűrhetsz, a lehetőségek pedig messze nem merültek ki ennyivel! Akár olyan szakembert is kereshetsz, aki újszülöttre, vagy 10 évnél idősebb gyerekre is felügyel, speciális nevelési igényű gyerekeket is vállal, esetleg nyelvtanítással is foglalkozik a bébiszitterkedés mellett.

Bébiszittert keresel? Hasonlítsd össze az ajánlatokat, hozz megfontolt döntést könnyedén oldalunk segítségével!

Babysitter vagy?

Csatlakozz a profikhoz! A Profimunka.hu alapcsomagja mindenki számára ingyenes, és az is marad!