3000 Ft/óra
(1 értékelés)
4500 Ft/óra
(0 értékelés)
kiemelt
kiemelt
(0 értékelés)
5000 Ft/óra
(2 értékelés)
2590 Ft/óra
(0 értékelés)
6000 Ft/óra
(0 értékelés)
3000 Ft/óra
(0 értékelés)
3000 Ft/óra
(1 értékelés)

Magántanár kereső - ha igazán jó oktatót keresel

Szeretnél új képességeket elsajátítani, új nyelveket megtanulni, esetleg gyermekednek van szüksége korrepetálásra valamelyik tantárgyból? Találd meg tematikus oldalunkon a legjobb tanárt, aki korrekt áron, magas szakmai szinten segíti a fejlődésed, vagy a szebben csillogó bizonyítványt! A hirdetéseket számos szempont alapján leszűrheted, így garantáltan elégedett leszel a kiszemelt szakemberrel.

Angol vagy német magántanár pár kattintással

Felkészült pedagógust találni nem egyszerű. Rengeteg időt elpazarolhatsz apróhirdetések böngészésével, felesleges telefonálgatással, mire megtalálod a tökéletes jelöltet. Hiszen gyermekeidet nem bízhatod akárkire! Számos kompetenciát, tényezőt és információt kell számításba venni, hogy a lehető legideálisabb döntést hozhasd meg. A Profimunka hirdetési oldalon néhány kattintással kiválaszthatod a számodra legfontosabb paramétereket, így kizárólag olyan szakemberek közül választhatsz, akik megütik az általad felállított mércét.

Országos hirdetések egy helyen

Mindegy, hogy angol tanárt keresel Budapesten, vagy zeneoktatót egy vidéki városban, nálunk jó helyen jársz. Csak add meg a települést, ahol szakembert keresel, és máris megtekintheted és összevetheted a magántanárok ajánlatait! A hirdetők szakmai önértékelése mellett elolvashatod más felhasználók véleményét is, sőt a szabad időpontokat is áttekintheted. Ugye, hogy egyszerűbb és hatékonyabb, mint a rokonok és az ismerősök körében magántanár után keresgélni?

Tekintsd meg történelem, irodalom, angol és német magántanárok hirdetéseit, vedd fel a kapcsolatot a legjobb szakemberekkel!

Magántanár vagy?

Csatlakozz a profikhoz! A Profimunka.hu alapcsomagja mindenki számára ingyenes, és az is marad!