A legjobbat, kompromisszumok nélkül

A Profimunka.hu Magyarország legújabb, országos lefedettséggel rendelkező szolgáltató és szolgáltatás kereső weboldala, mely minden a mai modern kor által támasztott követelménynek és igénynek megfelel.

Célja, hogy a piacon jelenleg megtalálható szolgáltatókereső oldalakhoz képest sokkal nagyobb merítésből, egységes, így jól átlátható – de szakterületre szabott struktúrában, létező felhasználók jól karbantartott hirdetéseiből tudjon az oldalon kereső válogatni. Tematikus platformokkal, illetve irányított – a hirdető szakmai felkészültségét mérő – kérdésekkel igyekszik az oldal a hirdető minden olyan lényeges, szakmai és személyes tulajdonságát bemutatni, mely segíti az optimális döntés meghozatalában.

A honlap az alábbi szolgáltatáskategóriákat tartalmazza:

Babysitter

Talán életünk egyik legnehezebb döntése, amikor gyermekünknek – legyen csecsemő vagy kamasz – keresünk felelősségteljes babysittert, gyerekfelügyelőt. Kiben bízhatunk meg, kit engedhetünk be az otthonukban – merül fel mindenkiben a kérdés. Körbekérdezzük a barátainkat, és ezután döbbenünk rá nagy valószínűséggel, hogy ismerőseink ismerőse nem ér rá.

A Profimunka ebben szeretne neked segíteni! 

A babysitter – gyerekfelügyelő hivatásra szabott profiloldalakon keresheted meg a leginkább hozzád illő gondozót. Mi feltesszük neki azokat a szakmai és személyes jellegű kérdéseket, melyek szülőként a leginkább foglalkoztatnak minket. Mi a nevelési alapvetése? Mit gondol a szigorról és testi fenyítésről? A profiloldal úgy került kialakításra, hogy az a szülők számára a leghasznosabb információkat tartalmazza.

Szintén fontos, hogy lásd, hogy az adott babysitter milyen értékelést kapott korábbi megbízóitól – ebben segít neked a profiloldalak alján megtalálható kommentsáv, melybe csak azok a felhasználók írhatják le véleményüket, akik korábban igénybe vették az adott babysitter szolgáltatását.

Ápoló, idősgondozó

A mai világban sajnos egyre többen vagyunk rákényszerítve, hogy segítségre szoruló családtagunk, szerettünk, vagy ismerősünk gondozását, ápolását másokra bízzuk rá. De ki az, akit be merünk engedni otthonukba és rá merjük bízni sokszor kiszolgáltatott családtagunkat? – merül fel mindenkiben a kérdés. Körbekérdezzük a barátainkat, és ezután döbbenünk rá, hogy ismerőseink ismerőse nem ér rá.

A Profimunka ebben szeretne neked segíteni! 

Az idősgondozó – betegápoló hivatásra szabott profiloldalakon keresheted meg a leginkább hozzád illő ápolót. Mi feltesszük neki azokat a szakmai és személyes jellegű kérdéseket, melyek felelősségteljes döntéshozóként a leginkább foglalkoztatnak minket. Rendelkezik szakirányú végzettséggel vagy ápolói tapasztalattal? Vállal mosdatást vagy speciális étrend tartást? A profiloldal úgy került kialakításra, hogy az a keresők számára a leghasznosabb információkat tartalmazza.

Szintén fontos, hogy lásd, hogy az adott idősgondozó, ápoló milyen értékelést kapott korábbi megbízóitól – ebben segít neked a profiloldalak alján megtalálható komment sáv, melybe csak azok a felhasználók írhatják le véleményüket, akik korábban igénybe vették az adott ápoló szolgáltatását.

Magántanár

Érettségi, vizsga vagy állásinterjú előtt állsz, esetleg csak az iskolai oktatást szeretnéd kiegészíteni és nem tudod kihez fordulj? A neten elérhető tanárokról semmit nem tudsz, ismerősöd ismerőse pedig nem ér rá?

A Profimunka ebben szeretne neked segíteni! 

A pedagógus hivatásra szabott profiloldalakon keresheted meg a leginkább hozzád illő magántanárt. Mi feltesszük neki azokat a szakmai és személyes jellegű kérdéseket, melyek tanulóként a leginkább foglalkoztatnak minket. Gyakorlatias vagy az elméletre helyezi a hangsúlyt? A nyelvtan a lényeg vagy a szóbeli kifejezőkészség? Szakirányú gyakorlati tapasztalattal rendelkezik? A profiloldal úgy került kialakításra, hogy az a keresők számára a leghasznosabb információkat tartalmazza.

Szintén fontos, hogy lásd, hogy az adott tanár milyen értékelést kapott korábbi megbízóitól – ebben segít neked a profiloldalak alján megtalálható komment sáv, melybe csak azok a felhasználók írhatják le véleményüket, akik korábban igénybe vették az adott pedagógus szolgáltatását.

Bejárónő

A munkád, a családod mellett nem jut elég időd a háztartásra? Vagy a lakás rendben tartása a maradék szabadidődet is elveszi a valóban fontos dolgoktól, de nem mersz idegent az otthonodba engedni, ismerősöd ismerőse pedig nem ér rá?

 A Profimunka ebben szeretne neked segíteni! 

A bejárónői állásra szabott profiloldalakon keresheted meg a leginkább hozzád illő bejárónőt. Mi feltesszük neki azokat a szakmai és személyes jellegű kérdéseket, melyek a leginkább foglalkoztatnak minket. Vállal mosást és vasalást is? Rendelkezik felelősségbiztosítással? A profiloldal úgy került kialakításra, hogy az a keresők számára a leghasznosabb információkat tartalmazza.

Szintén fontos, hogy lásd, hogy az adott bejárónő milyen értékelést kapott korábbi megbízóitól – ebben segít neked a profiloldalak alján megtalálható komment sáv, melybe csak azok a felhasználók írhatják le véleményüket, akik korábban igénybe vették az adott bejárónő szolgálatait.